Ranga: Moderator
Grupy: SM
Przyłączony: 2012-06-13 Posty: 45
Podziękowano: 2 raz (y) w 2 postu (ów)
|
Napisał: "  Napisał: "  Napisał: "  Napisał: "  Proszę o informację dlaczego od 01.04.2013 nie jestem w stanie przesłać wiadomość wraz z zał. zdjęciami na adres eskrobisz@um.katowice.pl oraz elzbieta.skrobisz@katowice.eu.? Moje wiadomości nie są odbierane ( daje opcje z potwierdzeniem odbioru) i co za tym idzie, jestem oburzona bo to Państwo go podajecie na tej Platformie? Mogę prosić o namiary na kogoś innego??? Sprawa jest pilna i ważna oraz zyczę sobie dyskrecji stąd nie zgłaszam tego tutaj! Witam. Pani wiadomości wraz z załączonymi zdjęciami zostały dostarczone prawidłowo. Sprawa została przekazana do Kierownika właściwego Referatu. Pozdrawiam. Witam ponownie, niestety w dalszym ciągu nikt nie potwierdził odbioru kolejnych wiadomości wysłanych na e-mail : elzbieta.skrobisz@katowice.eu oraz eskrobisz@um.katowice.pl. Wiadomości wysłane 01.04.2013 x2, 03.04.2013, 05.04.2013 i ostatnie 24.04.2013. Nie wiem na jakim etapie sprawa ani też kiedy planowana jest odpowiedź na nią. Wszystko zostało bardzo wyraźnie i jasno opisane, zał. zdjęcia i dodatkowo Straż Miejska miała telefoniczne zgłoszenia pod nr 986. Proszę zatem Kierownika Referatu i wypowiedź a najlepiej wysłanie wiadomości zwrotnej na e-mail z którego wysłane było zgłoszenie. Dlaczego Pani Skrobisz nie potwierdza odbioru wiadomości nie nie odpowiada na zapytania skoro taki mail podawany jest na forum? Witam serdecznie. W dniu 07.05.2013r wysłana została na Pani adres e-mail odpowiedź w rzeczowej sprawie. Gdyby jednak z przyczyn technicznych nie otrzymała Pani tej wiadomości proszę o informację. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Ranga: Senior Boarder
Grupy: Registered
Przyłączony: 2012-03-18 Posty: 63
|
Napisał: "  Napisał: "  Napisał: "  Napisał: "  Napisał: "  Proszę o informację dlaczego od 01.04.2013 nie jestem w stanie przesłać wiadomość wraz z zał. zdjęciami na adres eskrobisz@um.katowice.pl oraz elzbieta.skrobisz@katowice.eu.? Moje wiadomości nie są odbierane ( daje opcje z potwierdzeniem odbioru) i co za tym idzie, jestem oburzona bo to Państwo go podajecie na tej Platformie? Mogę prosić o namiary na kogoś innego??? Sprawa jest pilna i ważna oraz zyczę sobie dyskrecji stąd nie zgłaszam tego tutaj! Witam. Pani wiadomości wraz z załączonymi zdjęciami zostały dostarczone prawidłowo. Sprawa została przekazana do Kierownika właściwego Referatu. Pozdrawiam. Witam ponownie, niestety w dalszym ciągu nikt nie potwierdził odbioru kolejnych wiadomości wysłanych na e-mail : elzbieta.skrobisz@katowice.eu oraz eskrobisz@um.katowice.pl. Wiadomości wysłane 01.04.2013 x2, 03.04.2013, 05.04.2013 i ostatnie 24.04.2013. Nie wiem na jakim etapie sprawa ani też kiedy planowana jest odpowiedź na nią. Wszystko zostało bardzo wyraźnie i jasno opisane, zał. zdjęcia i dodatkowo Straż Miejska miała telefoniczne zgłoszenia pod nr 986. Proszę zatem Kierownika Referatu i wypowiedź a najlepiej wysłanie wiadomości zwrotnej na e-mail z którego wysłane było zgłoszenie. Dlaczego Pani Skrobisz nie potwierdza odbioru wiadomości nie nie odpowiada na zapytania skoro taki mail podawany jest na forum? Witam serdecznie. W dniu 07.05.2013r wysłana została na Pani adres e-mail odpowiedź w rzeczowej sprawie. Gdyby jednak z przyczyn technicznych nie otrzymała Pani tej wiadomości proszę o informację. Pozdrawiam. Angoango! Gdyby w naszym mieście przestrzegano przepisów, praw obywateli, praw zwyczajowych, a przede wszystkim gdyby obywatela szanowano, odpowiedź otrzymałabyś najpóźniej po upływie miesiąca od dnia złożenia pisma ze skargą, zgodnie z art. 237 § 1 K.P.A., który stanowi, że "Organ właściwy do załatwienia skargi powinien załatwić skargę bez zbędnej zwłoki, nie później jednak niż w ciągu miesiąca. O sposobie załatwienia skargi zawiadamia się skarżącego". Ale jest, jak jest, wniosek nasuwa się sam.....
|
|
|
|
Ranga: Senior Boarder
Grupy: Registered
Przyłączony: 2012-03-18 Posty: 63
|
Witam po dluzszej nieobecnosci! Zadawanie pytan SM mija sie z celem, napisze wiec tylko jedno - ulica KOSZAROWA nadal nie posiada zadnego znaku nakazujacego ograniczenie predkosci a na Adamskiego nadal zasuwaja po 100/h zwlaszcza ci, co skrecaja w prawo. Jeszcze jedna uwaga - wyjezdzajacy z wiadomej szkoly niech nie licza na uwage innych, bo juz we mnie naroslo tyle zlosci, ze dociskam w tym miejscu do pelnej 50/h. Kiedys to sie skonczy tragedia...
|
|
|
|
Skok do forum