Ranga: Expert Boarder
Grupy: Registered
Przyłączony: 2013-06-27 Posty: 124
Dziękuję: 5 razy Podziękowano: 19 raz (y) w 17 postu (ów)
|
Drodzy Urzędnicy,
Dzisiaj z nietypowym pytaniem. Jak mam dostać się z centrum Katowic do Siemianowic Śląskich w dniu 13 lipca. W Siemianowicach mam być o godzinie 17:00.
1) Samochód - odpada bo nie wydostanę się ze śródmieścia,
2) Komunikacja miejska - nie przewidziano komunikacji zastępczej na tej trasie,
3) Spacer - za daleko, nie dojdę. Problemu nie rozwiązuje również podejście na inne przystanki bo i tak nie ma połączeń do Siemianowic.
Będę bardzo zobowiązany za wskazanie rozwiązania powyższego problemu. Jednocześnie będę wdzięczny za przemyślenie trasy wyścigu w kolejnych latach. Rozumiem, że reklama to ważna sprawa i ma m.in. ściągnąć nowych mieszkańców do wyludniającego się miasta. Niestety w takiej formie przynosi to zupełnie odwrotny efekt i utrudniamy codzienne życie (środek tygodnia pracy) obecnym mieszkańcom miasta.
|
|
|
|
Ranga: Moderator
Grupy: WRM
Przyłączony: 2014-04-22 Posty: 99 Lokalizacja: 40-006 Katowice, ul. Warszawska 4
Podziękowano: 18 raz (y) w 17 postu (ów)
|
Napisał: Bartosz Danowski Drodzy Urzędnicy,
Dzisiaj z nietypowym pytaniem. Jak mam dostać się z centrum Katowic do Siemianowic Śląskich w dniu 13 lipca. W Siemianowicach mam być o godzinie 17:00.
1) Samochód - odpada bo nie wydostanę się ze śródmieścia,
2) Komunikacja miejska - nie przewidziano komunikacji zastępczej na tej trasie,
3) Spacer - za daleko, nie dojdę. Problemu nie rozwiązuje również podejście na inne przystanki bo i tak nie ma połączeń do Siemianowic.
Będę bardzo zobowiązany za wskazanie rozwiązania powyższego problemu. Jednocześnie będę wdzięczny za przemyślenie trasy wyścigu w kolejnych latach. Rozumiem, że reklama to ważna sprawa i ma m.in. ściągnąć nowych mieszkańców do wyludniającego się miasta. Niestety w takiej formie przynosi to zupełnie odwrotny efekt i utrudniamy codzienne życie (środek tygodnia pracy) obecnym mieszkańcom miasta. Uprzejmie informujemy, że w dniach 12 i 13 lipca dla mieszkańców czynna jest dedykowana infolinia: 32 778 89 60 (opłata wg cennika operatora) - wszelkie informacje można uzyskać poprzez infolinię. Edytowane przez użytkownika 12 lipca 2016 08:17:48
| Powód: błąd edytorski
|
|
|
|
Skok do forum